Ţiglă de bază Rundo Resistor - Korall, Mocca, Carbon

COD: rundoresist

[Contactați-ne pentru un preț]

Lipsa stoc

Ţiglă de bază Rundo Resistor - Korall, Mocca, Carbon fabricata din beton.

Procedurile de protecţie Resistor reprezintă cele mai moderne tehnologii de tratarea suprafeţei. Pe lângă protecţie superioară a culorii suprafaţa devine foarte netedă fără asperităţi. Prin folosirea în compoziţie a materialelor noi, la protecţia suprafeţei, prin acesta produsul devine de cea mai bună calitate a momentului. Protecţia suplimentară Resistor se regăseşte la produsul ondulat Danubia.

Protecţia suprafeţei prin procedeul  Resistor  – se face după cele mai noi şi moderne procedee tehnologice, pe lângă protecţie superioară a culorii, celelalte caracteristici sunt superioare momentului. Având materialele de bază de calitate superioară, care permite prelucrarea superioară a suprafeţei, produsele la care se aplică această protecţie devin de cea mai bună calitate

Lungimea ţiglei este 42 cm. Suprapunerea şi distanţa dintre şipci variază în funcţie de înclinaţia şarpantei. Suprapunerea minimă 11cm. Necesarul de ţigle este 11-12 buc/m2 funcţie de înclinaţia şarpantei.

Distanţa şipcilor de la streaţină va fi de 30cm şi se va lua în calcul distanţa ultimei şipci până în vârful structurii (căpriorilor) care va fi retras cu 5 cm din vârf.

Se fac reduceri pentru proiect intreg.

Date de executie:

Dimensiunea şipcilor suport: min, 30/50 mm

Distanţa de lăţuire: 310 mm (în funcţie de înclinaţia acoperişului)

Suprapunere laterală: 30 mm

Suprapunere longitudinală: min. 110 mm (în funcţie de înclinaţia acoperişului)

Distanţa şipcilor de la streaşină: 30 cm

Distanţa şipci de la coamă: 5 cm

GARANTIE 30 ANI !!!

Mediterran

Tastați caracterele pe care le vedeți în imagine.

Hot deals

 
În curs de procesare...