Politica de confidentialitate

SC Gate Business SRL (MagAZ.ro) este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii datelor cu Caracter Personal cu Numarul Registru General : 001049, Nr.infochiosk 885869896090 in data de 30/05/2013.

Întregul conţinut al site-ului MagAZ.ro - imagini, grafice, simboluri, texte, elemente de grafice web, design, scripturi, programe şi alte date - sunt proprietate a SC Gate Business SRL şi a furnizorilor nostri şi sunt aparate de Legea dreptului de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fara acordul scris al SC Gate Business SRL a oricăror elemente mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, MagAZ.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le ve-ti furniza despre dumneavoastra ca persoana fizica sau persoana juridica.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe site-ul MagAZ.ro, informarea utilizatorilor, a clientilor privind evolutia si starea comenzilor efectuate, evaluarea produselor si a serviciilor oferite de firma noastra, pentru reclama, marketing, publicitate si statistica.

Gate Business SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal pe site-ul MagAZ.ro si nu da dreptul de a modifica, partial sau total, date, informatii sau design-ul site-lui fara acordul in prealabil scris de catre SC Gate Business SRL

MagAZ.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele aflate pe site prin newsletterul saptamanal si poate trimite diverse felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale de pe email-rile firmei.

MagAZ.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul GateMag.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Totodata, MagAZ.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care SC Gate Business SRL se afla in relatii de parteneriat, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii oferite sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Aleea Mocirei 116, Sat Mocira, Com.Recea, jud.Maramures, OP 7 Baia Mare, CP 707.

În curs de procesare...